Marinated top round steak recipe

استیک طعم بسیار لذیذی دارد که باب میل اکثر سلیقه های غذایی می باشد اما اگر قصد خوب درست کردن استیک را داشته باشیم نیاز است که ابتدا طرز تهیه استیک و بعد نکات مهم هنگام طبخ آن را یاد بگیریم.

مواد لازم برای استیک گوشت :
گوشت راسته یا فیله گوساله : 400 گرم
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
سس خردل : 2 قاشق غذاخوری
سس باربیکیو : 2 قاشق غذاخوری
سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک : به میزان کافی
روغن مخصوص سرخ کردنی : 4 قاشق غذاخوری

مـواد لازم برای سس قارچ

قارچ ورقه شده : 2 لیوان
پیاز : 1 عدد خرد شده
شیر : 1 لیوان
آرد : 1 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گوساله : یک عدد
فلفل سیاه : به میزان دلخواه

طرز تهیه استیک گوشت :
ابتدا تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.

بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

سپستکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. بعد بابیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.

روغن زیتون ، سس سویا ، سس خردل ، باربیکیو ونمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه دراین مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

تابه ای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید .

سپس گوشت های مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

حتما در زمان پخت استیک را چندین بار برگردانید،.برگرداندن های بیشتر باعث می شود که استیک خیلی سریع تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باشد باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج ، کلم بروکلی و سیب زمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ میشود.

طرز تهیه سس قارچ:
برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

بعد قارچ های ورقه ای شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس شیر را با آرد ، فلفل سیاه و عصاره گوشت گوساله مخلوط کرده و به پیاز و قارچ تفت داده شده اضافه کنید و بگذارید تا سس روی حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود.

به سس غلیظ شده تان میتوانید در صورت تمایل مقداری کره یا خامه هم اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیک تان سرو کنید و از خوردن استیک لذیذتان لذت ببرید.

اگر بخواهید استیک را خوب بپزید باید از گوشت راسته استفاده کنید و از نظر قیمت هم به صرفه تر است .اما برای تهیه استیک آبدار بهتر است گوشتتان از فیله گوساله باشد.

برای پخت استیک نباید از گوشت تازه استنفاده کرد، بهتر است گوشت را از یک یا دو روز قبل در فریزر نگهداری کنید تا گوشت بیات شود.

برایسرخ کردن گوشت استیک فقط میتوانید از تابه چدنی و یا تفلون های شیار دار استفاده کنید.

برای اینکه گوشت استیک را طعم دار کنید هرگز از چاشنی آبلیمو استفاده نکنید.

استیک یکی از غذاهای محبوب به خصوص برای کودکان است ، غذایی مقوی و البته سرشار از پروتئین که طبخ آن مثل هر غذای دیگر نیاز به رعایت فوت و فنی دارد اما گاهی اشتباهاتی که خود آشپز هم متوجه آنها نیست ایجاد می شود.

برای همین استیک آن جوری که باید لذیذ و ترد از آب در نمی آید ؛ اشتباهاتی که ما در این بخش از آشپزخونه نمناک به آنها می پردازیم تا با اجتناب از این اشتباهات رایج ، همیشه یک استیک عالی بپزید.

رایج ترین اشتباهات هنگام پخت استیک
اشتباه 1:استفاده نکردن از چاشنی :
ممکن است از پخت استیکی شور و یا پر از ادویه هراس داشته باشید ،ولی به ما اعتماد کنید:زمانی که نوبت استفاده کردن از چاشنی ها است ،هیچ احتیاطی لازم نیست.تا زمانی که نتوانید یک استیک را از درون مزه دار کنید، پخت آن به طور خیلی ساده شما را از یک مزه ی قوی محروم می کنید.

بنابراین چه کار کنیم:گوشت را از درون و از هر دوطرف به مدت 35 تا 40 دقیقه قبل از پخت، چاشنی بزنید.

طرز تهیه ساده چیزکیک

به وبلاگ خود خوش امدید

روش آسان تهیه خامه روی کیک

استیک ,گوشت ,سس ,یک ,، ,های ,کنید و ,استیک را ,سس قارچ ,و از ,را از

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
flexlocheagas gheshniz koohsaranp konkoreasan otobar59 nirethelong wholesalwool mathematicaldr gedal-por-tamana kara1sevda