مواد لازم برای تهیه کیک در پلوپز
آرد ۱۸۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
کره ۱۲۰ گرم
شیر ۳۶ گرم
نمک ۱پنس
زعفران دم کرده ۱ ق غ خوری
پودر هل ۱ق چ خوری سرخالی
وانیل نوک ق چ خوری
رنده پوست لیموترش ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مجموع زمان پخت: 65 دقیقه
طرز تهیه خمیر کیک ساده در پلوپز
تخم مرغ و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
قابلمه داخل پلوپز را کمی چرب کرده و کنار بگذارید.
شیر را هم ۵ دقیقه قبل در دمای محیط قرار دهید.
مواد خشک شامل (آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر هل) را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
کره یا مخلوط روغن و کره را گرم می کنیم تا ذوب شده ولی داغ نشوند.
تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شده و حجمش دو برابر شود.
زعفران حل شده را به مخلوط بالا اضافه کنید.
رنده پوست لیمو را هم در مواد ریخته و با همزن یکی دو دور بزنید.
حالا مخلوط آرد را هم در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
شیر و کره و روغن ذوب شده را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
سریع با لیسک هم بزنید تا به خورد مایه برود.
مرحله پخت کیک در پلوپز
مایه کیک را داخل ظرف پلوپز ریخته و پلوپز را روشن کنید. در پلوپز را بسته و روی برنامه پخت کیک تنظیم کنید.
دکمه شروع را بزنید و اجازه دهید تا کیک حدود ۴۰ دقیقه بپزد.
البته پلوپز به طور خودکار پس از پایان پخت روی عدد ۶ و کوکینگ چشمک می زند.
بلافاصله پلوپز را از پریز بکشید. در آن را باز کرده و قابلمه را بیرون بیاورید.
کمی صبر کنید. وقتی کیک از داغی افتاد، سریع کیک را خارج کرده ، بگذارید خنک شود. سپس سرو کنید.
حدود ۱۰ دقیقه زمان برای سرخ شدن طرف دیگر کیک کافیست.
می توانید طی زمان پخت کیک، درِ پلوپز را دمکنی بگذارید.
کیک ,پلوپز ,کرده ,پخت ,هم ,بزنید ,پلوپز را ,کرده و ,کیک در ,و کره ,را هم
درباره این سایت